Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

rera2 - 	<p>Tisztelt Doktorúr/nő!<br />
27 éves vagyok,2 hete tartanak a panaszaim.Fejfájás,szédülés,ritkán hányinger,néha szemfájdalom,pár napja nyelési nehézség és a nyakam fáj,néha hallom,hogy ropog,és ...

Tisztelt Doktorúr/nő!
27 éves vagyok,2 hete tartanak a panaszaim.Fejfájás,szédülés,ritkán hányinger,néha sz...

Tisztelt Doktorúr/nő!
27 éves vagyok,2 hete tartanak a panaszaim.Fejfájás,szédülés,ritkán hányinger,néha szemfájdalom,pár napja nyelési nehézség és a nyakam fáj,néha hallom,hogy ropog,és ezen a területen elég meleg is a nyakam.
A szédülés állandó,ülve,fekve is.A háziorvosomat most más helyettesíti,voltam nála,elmondtam ezeket a panaszokat,azt mondta vegetatív idegrendszeri probléma,mért egyszer egy vérnyomást,majd felírt nekem Betalocot,napi 2*1-et,10mg-osat.Itthon,nyugodt körülmények között viszont nem magas a vérnyomásom,sőt néha még a 100/60-at sem érte el.Én nem mertem beszedni azt a gyógyszert.Szeretném a segítségét kérni abban,hogy mit csináljak?
Szedjem be mégis a Betalocot,vagy kérjek valamilyen vizsgálatra beutalót? A szédülédt már nagyon nehéz elviselni,semmilyen vizsgálatra nem adott beutalót és már tanácstalan vagyok!
Előre is köszönöm a segítségét!
Erika

arrow rera2 - több éve - Tünetek kategória -

Címkék: hete, tart

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Feltétlen vegyél és szedd: NEUROPTIM a neve. Ha nem tudod beszerezni,hivj fel és én küldetek neked póstán, Bolla Imre népgyógyász,spiritiszta. 06 30 710 35 63

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!