Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

ivády borbála - 	<p>Szeretném megklrdezni,hogy antibiutikum szedése után jelentkezhet -e hasmenés,vagy mivel a mellékhatások között szerepel,ennek köszönhető-e?De a gyógyszer beszedése utolsó napjától tart ez a ha...

Szeretném megklrdezni,hogy antibiutikum szedése után jelentkezhet -e hasmenés,vagy mivel a mellékhatások között s...

Szeretném megklrdezni,hogy antibiutikum szedése után jelentkezhet -e hasmenés,vagy mivel a mellékhatások között szerepel,ennek köszönhető-e?De a gyógyszer beszedése utolsó napjától tart ez a hasmenés és az orvos azt mondja,joghurtot kell enni ?!Ez most helyes tanács vagy??Mi a teendő?

arrow ivády borbála - több éve - Tünetek kategória -

Címkék: antibiotikum

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!