Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

guelmino - 	<p>A pajzsmirigy alulmukodese es annak kezelese erdekelne</p>

A pajzsmirigy alulmukodese es annak kezelese erdekelne

A pajzsmirigy alulmukodese es annak kezelese erdekelne

arrow guelmino - több éve - Tünetek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bucimasztifka

0 pont Jó Rossz bucimasztifka - több éve

euthyrox/ot szedem 10 éve az eredményeim az orvos szerint jok de afent le irt ősszes tűnetet produkálom évente ellenőrzik a véreredményeket csak azt gondoltam hogy 10/év allatt hátha fejlődőt a tudomány mert ez igy egyre rosszabb és meg kellett tanulni élni vele de bizony egyre nehezebb

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A pajzsmirigy alulműködés az esetek többségében lappangva kezdődik, tünetei eleinte nem jellegzetesek: izomgyengeség, fáradtság, rossz közérzet. A többi tünet fokozatosan, egyénenként változó sorrendben alakul ki. A bőr jellemzően száraz, a végtagok hidegek. Testszerte jelentkezhet duzzanat (myxoedema), leggyakrabban az arc, főleg a szem körüli terület érintett. A beteg folyton fázik. A testszőrzet megritkul, kopaszság is létrejöhet. Gyakran a szellemi működés is hanyatlik, a memória romlik. A kezelés élethosszig tartó hormonpótlással történik. A tiroxin tabletta formájában szedhető. Napi adagját személyre szabottan kell beállítani.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!