Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Wixy - 	<p>Tisztelt Doktor!Kérdésem a következő lenne.Június 17-én volt utoljára meg a menstruációm és ebben a hónapban elmaradt.A bokám nagyon bedagadt de már elmúlt.Sűrűn volt vizeletem.Hányás,hányinger...

Tisztelt Doktor!Kérdésem a következő lenne.Június 17-én volt utoljára meg a menstruációm és ebben a hónapban elma...

Tisztelt Doktor!Kérdésem a következő lenne.Június 17-én volt utoljára meg a menstruációm és ebben a hónapban elmaradt.A bokám nagyon bedagadt de már elmúlt.Sűrűn volt vizeletem.Hányás,hányinger nincs és szédülni sem szédülök.Ha eszem nagyon sokat kell és úgy érzem nem lakok jól.Nagy valószínűsége annak ,hogy terhes lehetek?Kérem válaszolni szíveskedjen.Tisztelettel:Viktória.

arrow Wixy - több éve - Terhesség kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Andrea33

0 pont Jó Rossz Andrea33 - több éve

Biztosat csak orvosi vizsgálattal lehet megtudni.
A tünetek nem feltétlenül vannak meg minden nőnél.
Sőt én még 4 hónapos terhesen is menstruáltam,nem volt reggeli rosszullét és nem csak nem híztam,de fogytam is a terhesség alatt..

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!