Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

timik - 	<p>Jo napot kivanok egy kerdessel fordulnak onhoz, a parommal gyreket szeretnenk es az a gond hogy nekem mar regota helikobakterem van amitol nem igazan tudok megszabadulni, nem tudjuk ah mar ossz...

Jo napot kivanok egy kerdessel fordulnak onhoz, a parommal gyreket szeretnenk es az a gond hogy nekem mar regota ...

Jo napot kivanok egy kerdessel fordulnak onhoz, a parommal gyreket szeretnenk es az a gond hogy nekem mar regota helikobakterem van amitol nem igazan tudok megszabadulni, nem tudjuk ah mar osszejott avgys em a baba es tudni szeretnem ah a helikobakter befolyasolja-e a terhesseget vagy sem a babat esetrlega jovore nezve orkolheto lehet vagy sem?koszonom

arrow timik - több éve - Terhesség kategória -

Címkék: és, es, helikobakter, terhesség, terhesseg

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!