Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

ms2711036 - 	<p>A  lanyom baba program elott all,de az orvossa cisztat fedezett fel….. azt szeretnem kerdezni,hogy ez mivel jar,kell-e operalni vagy csak kezelni</p>

A lanyom baba program elott all,de az orvossa cisztat fedezett fel….. azt szeretnem kerdezni,hogy ez mivel...

A lanyom baba program elott all,de az orvossa cisztat fedezett fel….. azt szeretnem kerdezni,hogy ez mivel jar,kell-e operalni vagy csak kezelni

arrow ms2711036 - több éve - Terhesség kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Kedves ms…!
Hát az attól függ, hogy helyileg hol helyezkedik el ez a ciszta. Érdemes lenne elhalasztani egy későbbi időpontra a programot, és előbb természetes úton megszabadulni attól a cisztától, mert feltételezem, hogy vagy méhben vagy a petevezetékben, vagy a petefészekben található meg. A ciszta nagyon megbizhatatlan, mert egyik napról a másikra képes eltünni is magától, de van, hogy pár nap alatt olyan mértékűre nagyobbodik, amit nem is képzelnénk el, valamint visszatérően megjelenhet, akár pár hét múlva is.
Gyermekáldás várása előtt, amúgy sem hátrány egy több hónapos méregtelenítő kúrán részt venni., arról nem beszélve, hogy a programok nem természetes dolgok, s amennyiben már megtörtént a petevétel, akkor a túlzott hormonhatás eredménye is lehet a ciszta létrejötte, sőt magának az egész szervezetnek a mérgekkel való telítettsége is létrehozhat nem csak tisztát, hanem magát a meddőség bizonyos fajtáit is.
Igazából az ilyen dolgokba, nem nagyon lehet tanácsot adni, mert mindenki maga dönti el, hogy műtteti-e magát, vagy más lehetőséget keres.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!