Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

adtiánraul - 	<p>Sziasztok! Olyan problémám van, hogy februárban szültem kisfiamat, nov.-ben megjött az első menstruációm, dec.-ben kimaradt, most megjött de rengeteg és elég “darabos”. Normális ez?...

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy februárban szültem kisfiamat, nov.-ben megjött az első menstruációm, dec.-be...

Sziasztok! Olyan problémám van, hogy februárban szültem kisfiamat, nov.-ben megjött az első menstruációm, dec.-ben kimaradt, most megjött de rengeteg és elég “darabos”. Normális ez? Most van a 3. napom.

arrow adtiánraul - több éve - Szülés kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
zsucsi

0 pont Jó Rossz zsucsi - több éve

Ez teljessen normális,végül is most tisztulsz ki a szülés óta elösször.Én ugyanígy jártam.A szülés után 1 évre rá jött meg elösször,de nagyon erőssen és sokáig úgy ahogy te is írtad.Nagyon rossz volt a közérzetem is még a lakásból sem tudtam szinte kimozdulni.Még esetleg a következő 1-2 alkalommal erősebb lesz a vérzés a megszokottnál,de ha már rendszeres lesz a menzeszed akkor már kevésbé lesz erős.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!