Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>Fájdalmas a szülés?</p>

Fájdalmas a szülés?

Fájdalmas a szülés?

arrow Kitti86 - több éve - Szülés kategória -

Címkék: fájdalom, szülés

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Cicuka

0 pont Jó Rossz Cicuka - több éve

Igen fáj. De meglátód van értelme küzdeni. Egy új életnek adsz életet. És ennél szebb dolog nincs. Majd ha a karjaidba tartod a picit minden fájdalmad elmúlik.

Krisza

0 pont Jó Rossz Krisza - több éve

Fáj, de a legszebb fájdalom az életben mert értelme van.

Márti

+1 pont Jó Rossz Márti - több éve

Persze, hogy fáj, de …“Minden a fejünkben dől el” – ez az életmottóm. Ha tisztában vagy azzal, hogy ez egy értelmes kín, akkor sokkal könnyebb. Minden képpen szót kell fogadni az orvosnak a vajúdás alatt és a kitolási időszakban. (Egyébként az utóbbi szinte már nem is fáj.) Szabad kiabálni is, de nincs sok értelme, mert rengeteg energiát vesz el. Már pedig a tudósok szerint egy szülés egyenértékű 30 km futással. Erre pedig nem nagyon lehet edzeni nagy pocakkal. Inkább lélekben és fejben kell rá készülni. A szülés utáni pillanatokban úgyis elfelejtődik minden fájdalom. Akkor már erősebb inger az, hogy kezünkbe foghatjuk életünk fő művét – a gyermekünket.

Kitti56

+1 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

A szülés természetesen jár némi fájdalommal, de mindekinél egyedi, hogy milyen mértékben.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!