Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

kativalyi - 	<p>Üdvözlöm Önöket!<br />
30 éves fiam röntgen felvételén az alábbiakat írták: Kiegyenesedett nyaki lordosis, mely a felső szakaszon enyhe kyphosisba hajlik. A <span class=II-VI csig..." title="kativalyi -

Üdvözlöm Önöket!
30 éves fiam röntgen felvételén az alábbiakat írták: Kiegyenesedett nyaki lordosis, mely a felső szakaszon enyhe kyphosisba hajlik. A II-VI csig..." />

Üdvözlöm Önöket!
30 éves fiam röntgen felvételén az alábbiakat írták: Kiegyenesedett nyaki lordosis, mely a...

Üdvözlöm Önöket!
30 éves fiam röntgen felvételén az alábbiakat írták: Kiegyenesedett nyaki lordosis, mely a felső szakaszon enyhe kyphosisba hajlik. A II-VI csigolyák dorsalis peremsarkai jelentősen megnyúltak, V.S. a forameneket is szűkitik. A porcrések megtartottak. Az orvosa egyelőre nem mind semmit, de nagyon szeretnénk tudni az MRI vizsgálatig valami konkrétumot a fenti leletről. Kérem, aki ért hozzá, segítsen. Egyébként zsibbad a bal karja végig, ezért ment el az orvoshoz.
Köszönöm: Gizi

arrow kativalyi - több éve - Szív és érrendszer kategória -

Címkék: csigolya, gerncbetegségek

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bollaimre

-1 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Rossznak ítélték. Mutassd

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!