Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Révész Árpád Rudolf - 	<p>Bal lábam, a boka alatt zsibbad. Vádli fáj. Éjjel forgómtól lefelé, görcsös fájdalom, ha megmozdulok. Menetközben , kb. 50 méter után görcsöl.Vizsgálat eredménye:femoralis tap, poplitea sejthet...

Bal lábam, a boka alatt zsibbad. Vádli fáj. Éjjel forgómtól lefelé, görcsös fájdalom, ha megmozdulok. Menetközben...

Bal lábam, a boka alatt zsibbad. Vádli fáj. Éjjel forgómtól lefelé, görcsös fájdalom, ha megmozdulok. Menetközben , kb. 50 méter után görcsöl.Vizsgálat eredménye:femoralis tap, poplitea sejthető, perif, nem tap.Dopler:ADP100,ATP 0. Mit tegyek.? Hova fordúljak, ha kell, ahol valamit tesznek is. 73 éves férfi, 173/75/cm,kg/ némi vérnyomás ingadozás.Árpád

arrow Révész Árpád Rudolf - több éve - Szív és érrendszer kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
www.e-paciens.hu

0 pont Jó Rossz www.e-paciens.hu - több éve

Üdv!

Amennyiben ezek a vizsgálati eredmények ismertek, igy valószinüleg tájékoztatták hogy komolyabb érelmeszesedés/érelzáródás van az érintett alsó végtagban. Mindenképpen érsebésszel és angiológussal való konzultáció a legfontosabb. Eredményes lehet kiegészitő kezelésként szőlőmagolajból készült gyógyszer (ebből több is van forgalomban és vény nélül kaphatóak patikában) ill. Detralex szedése és Doxivenil gél alkalmazása. A lényeg, szakorvost mindenképp fel kell keresni!

E-PACIENS – Fókuszban az egészség!

Aida

0 pont Jó Rossz Aida - több éve

Kedves Árpád! Kérem keressen fel egy érsebészeti szakambulanciát.Ott választ kap a kérdéseire és a további teendőkre.Az arteriosclerosis az erek elmeszesedését jelenti.Mindenképp forduljon szakorvoshoz!!
Üdvözlettel
Andrea

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!