Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Eke Ilona - 	<p>A vertebrobasilaris-syndroma tünetei ? 1 év alatt 3gerinc műtét után mit lehet dolgozni,ha 2óránál többet nem tudok talpon maradni?<del>Leszázalékoltak,most megyek felülvizsgálatra ,vajon mire ...

A vertebrobasilaris-syndroma tünetei ? 1 év alatt 3gerinc műtét után mit lehet dolgozni,ha 2óránál többet nem tud...

A vertebrobasilaris-syndroma tünetei ? 1 év alatt 3gerinc műtét után mit lehet dolgozni,ha 2óránál többet nem tudok talpon maradni?Leszázalékoltak,most megyek felülvizsgálatra ,vajon mire számíthatok? Szív és érrendszeri problémám is van.-

arrow Eke Ilona - több éve - Szív és érrendszer kategória -

Címkék: kilátástalanság-depressió

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!