Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>Csinálnak fülplasztikát Tb-alapon?</p>

Csinálnak fülplasztikát Tb-alapon?

Csinálnak fülplasztikát Tb-alapon?

arrow Kitti86 - több éve - Plasztikai sebészet kategória -

Címkék: fülplasztika, sebészet, szépség, tb

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
cat86

0 pont Jó Rossz cat86 - több éve

ez igaz amit Kitti56 írt de sajnos a papírokat elég nehéz hozzá beszerezni. én nemrég (szeptemberben) csináltattam meg az egyik fülemet egy maszek plasztikai sebésznél kb 0,5-1 órás műtét helyi érzéstelenítésben én nem is éreztem a műtétet, utána fájt egy kicsit de nem volt vészes a dokitól kapott fájdalomcsillapítókat nem is kellett használnom. kb 10 napra rá kiveszik a varratot is és onnantól még egy hétig kell hordani egy pólyát. sajnos saját tapasztalatom az hogy utána még jó darabig érzékenyebb lesz a füled. a gyógyulását siettetheted ha már műtét után 2-3 nappal a kötést leveszed és a füledet aloe vera sprével vagy a növénnyel rendszeresen napjában többször lekezeled, a kötést meg újra visszateszed.
De erről a dokinak egy szót se, mert valami hülye elgondolásból az orvosok ragaszkodnak ahhoz hogy a kötés ami szinte biztos hogy valamilyen szinten véres lesz legalább egy hétig legyen a frissen műtött területen (már többször férceltek össze több kórházban de az eljárás mindig ugyanaz) ez pedig gyulladáshoz vezet. ha érdekel az én plasztikai sebészem neve és címe keres meg itt

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

Tudtommal fülplasztika kérhető úgy, hogy finanszírozza a tb, de ehhez természetesen orvosi szakvélemény szükséges.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!