Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>A mellnagyobbítás járhat veszélyekkel?</p>

A mellnagyobbítás járhat veszélyekkel?

A mellnagyobbítás járhat veszélyekkel?

arrow Kitti86 - több éve - Plasztikai sebészet kategória -

Címkék: mellnagyobbítás, plasztika, test

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

Az első negatívum mindjárt, hogyha a továbbiakban bármilyen változtatást szeretnénk, vagy bármiféle probléma lép fel, az elkövetkezendőkben, újra szike alá kell feküdnünk, így az első műtét magával vonzza a következőt, és talán az azt követőt is. Az esetek 30%-ánál előszokott fordulni a kapszulafibrózis. Ez, a test eddig ismeretlen védelmi mechanizmusa az idegen anyaggal szemben. Ilyenkor a szilikon betét körül kis kapszulák képződnek, termelődnek nagy számban. Ez megmutatkozhat a könnyen kitapintható kis keményedések formájában, de az egészen groteszk formák, képződmények is kialakulhatnak. Ezen képződmények az esetek 80%-ánál a műtétet követő első évben kifejlődnek. Ilyenkor kell végrehajtani még egy műtétet, mely szintén nem biztosítja, hogy nem újul ki a probléma. Kis számban fordul csupán csak elő, hogy az elkövetkezendőkben bármilyen korlátozások kísérik végig a páciens életét. Drasztikus eseteknél a szoptatás lehetetlenné válik. Nem kell félni a ráktól sem, mivel nem erősítették meg, rizikófaktor lenne, sőt a mellimplantátumot magukban hordók közül kevesebben lettek mellrákosak, mint azon társaik, kik nem végeztettek el ilyen műtétet.

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

A *mellnagyobbítás*mint minden más beavatkozás, veszélyekkel járhat, igen, az is előfordulhat, hogy nagyon csúnya lesz a végeredmény vagy altatási komplikációk lépnek föl.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!