Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

radyr - 	<p>Tisztelt xyz!</p>

	<p>Van egy 2 éves kisfiam akit a végtelenségig szeretek.feleségemmel megromlot a viszonyunk és beleszerettem egy másik nőbe.Elköltöztem otthonról, egy hete.Nem volt ordibálá...

Tisztelt xyz!

Van egy 2 éves kisfiam akit a végtelenségig szeretek.feleségemmel megromlot a viszonyunk é...

Tisztelt xyz!

Van egy 2 éves kisfiam akit a végtelenségig szeretek.feleségemmel megromlot a viszonyunk és beleszerettem egy másik nőbe.Elköltöztem otthonról, egy hete.Nem volt ordibálás veszekedés csak sírás a gyermek előtt.
Azóta hazajárok munka után és a gyermekkel foglalkozom,és mikor elalszik elmegyek otthonról.Érzi hogy nem stimmel a szülei közötti viszony.Bölcsödébe jár a kisfickó.
Kérdéseim:
Mi az az időpont amikor gyermekemmel és az új párommal közös programot csinálhatok, van e erre valamiféle tapasztalat meddig ne engedjük a gyerek közelébe az újonnan jött felet?
Mi az a viselkedési forma ami legkevésbé ártalmas a kisfiammal szemben.
Mit lehet neki elmondani és hogyan ilyen helyzetben.

arrow radyr - több éve - Otthon és család kategória -

Címkék: gyermekpszichológia

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
ivády borbála

0 pont Jó Rossz ivády borbála - több éve

Először is pozitívum ,hogy ennyire szereted gyermekedet,amire mindig szüksége is lesz!Bármilyen szerelmes is lettél,első helyen mindig a gyermek álljon.Ennek nagyobb korában veszed észre,hogy fontos!Gyermeked édesanyja most biztos nem lehet jó passzban,ezért vele is le kellene ülni,megbeszélni.A szerelem elmúlik,hidd el nekem.Hasonlóan döntött a volt férjem anno.A kicsinek,nagyon korai bemutatni az új kedvesedet!Akár évekig is várhat!Neked a gyermek és az édesanyja mentális kiegyensúlyozottsága kell,hogy a legfontosabb legyen! Te hagytad CSERBEN őket!Sajnos ez így van.Szerintem ki fogtok békülni,csak idő kell hozzá!

Andrea33

0 pont Jó Rossz Andrea33 - több éve

Nem minden esetben igaz,hogy sérül a pici.
Én is elvált szülő vagyok,van két kisgyermekem,bár nem olyan kicsi mint a tiéd.
Az én gyerekeim nem a váláskor sérültek,hanem az azt megelőző időszakban…épp a volt férjem miatt.
Mindenképpen beszéld meg a volt pároddal,hogy őt zavarná-e ha találkozna a kicsi a mostani pároddal.Mert ha zavarja,akkor semmiképp ne mutasd be a picit.
Azért tanácsolom ezt,mert a feszültséget azonnal megérzik a gyerekek,bármelyik korosztályba is tartozzon.
Szóval ha a volt párodat nem zavarja és úgy érzed a jelenlegi kapcsolatod tartós,akkor találkozzanak.
Ő még nem fogja fel a kapcsolatok közti különbségeket,viszont ha megszereti a párodat később sokkal könnyebb lesz.
Egyébként nagyon dicséretes,hogy így ragaszkodsz a kicsihez,sajnos manapság ez nem jellemző az apákra.

aranka

0 pont Jó Rossz aranka - több éve

Hát ez egy rossz dolog -mindig magukról és csakis a ránk esöjóbb dolgokra gondolunk.-Bárhogy is gondoljuk a gyerekeknek marad egy stressz egy hiányos család, egy megmondhatatlan rossz érzés egész életire.Persze ezt a szülőket nem igazán érdeklik a gyerek .érzései és hogy a szülő véget a gyerekbe mi zajlik le,és mi marad meg egész életibe ,....elvaltszülők gyerekei sak fájdalmat tudnak mesélni és átélni sajnos…..

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!