Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

zsolti - 	<p>Sziasztok. Páromnak vizelésközben égő fájdalmas csipós érzése van. Urológián mindent rendben találtak ,a nőgyógyásznál 4 cm cisztát állapitottak meg.Gyógyszert nem kapott.Párom 46 éves és ezenk...

Sziasztok. Páromnak vizelésközben égő fájdalmas csipós érzése van. Urológián mindent rendben találtak ,a nőgyógyá...

Sziasztok. Páromnak vizelésközben égő fájdalmas csipós érzése van. Urológián mindent rendben találtak ,a nőgyógyásznál 4 cm cisztát állapitottak meg.Gyógyszert nem kapott.Párom 46 éves és ezenkivül a méhe kicsit nagyobb a normálnál ,és pajzsmirigyalulműködése is van.Mit javasoltok hogyan lehetne ezt a gyakori fájdalmas pisilést gyógykezelni és mi okozza,?Hova forduljunk?Előre is köszönöm Zsolt

arrow zsolti - több éve - Nőgyógyászat kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!