Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kata741005 - 	<p>Szeretném megtudni ,hogy a 7éves lányom most kezdte első osztályt .Sajnos első kétnap sirva belém csimpaszkodva ott kellett maradnom még órán is majd egy váratlan pillanatbe” ellógnomR...

Szeretném megtudni ,hogy a 7éves lányom most kezdte első osztályt .Sajnos első kétnap sirva belém csimpaszkodva o...

Szeretném megtudni ,hogy a 7éves lányom most kezdte első osztályt .Sajnos első kétnap sirva belém csimpaszkodva ott kellett maradnom még órán is majd egy váratlan pillanatbe” ellógnom” utánna már felszabadultan viselkedett.A héten 2nap reggel nem volt gond ott maradással ,de ma meginn ismétlődött a sirás.Sokat beszélgetünk vele itthon ráadja fejét nem lesz sirás hiszti de a vége már másként alakul.VAn az osztályban egy kisfiu akire többször hangosabban kell szolni ez idegessé teszi lányt elmondása alapján.Ma tanuja voltam ennek én is .MItévő legyek ,hogy segitsek lányomnak hogy szorongás nélkül birja végig délelőttöt?Köszönöm a választ!

arrow Kata741005 - több éve - Nevelés kategória -

Címkék: beileszkedés, ikoába

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Kedves Kata!
Legalább Ön ne szorongjon, és ha nem akarja majd minden egyes konfliktus alkalmával átiratni a gyermekét más iskolákba, akkor legyen Ön sokkal határozattabb ebben a dologban, s jó ha megtanítja gyermekét, hogy ilyen a külső világ. Ha a szülő természetesnek vesz dolgokat a világban, akkor a gyermek is sokkal hamarabb tudomásul veszi ezeket a dolgokat, még akkor is ha sokszor tudjuk, hogy milyen zavaró lehet a számukra az ilyen helyzet. Örüljön hogy legalább nem bántalmazzák a gyermekét nap, mint nap, csak van egy gyerek az osztályban aki hiper, s emiatt többször kell fegyelmezni. Vannak az országban olyan szülők, akik kénytelenek naponta elviselni gyermekeik testi és lelki bántalmazását, mert nem tudják másik iskolába vinni gyermekeiket, lévén kis községben élnek.
Persze tudom, hogy ez nem tartozik ide, csak megemlítettem. A lényeg, hogy a szülő viselkedése az irányadó a gyermek számára. Elbeszélése alapján, nem lehetséges, hogy a gyermek ismeri az önt rábíró kiskaput? A gyermekek nagyon okosak, s ha bármivel képesek befolyásolni a szülőket, mert erre ők rájönnek, akkortól alkalmazzák is bármilyen helyzetben.

gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Na de “null” kedves, ezek nagyon komoly dolgok!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!