Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Pici Bubu - 	<p>Öhm…most vagyunk a barátommal fél évesek és néha ránk jön egy olyan érzés amikor meglátunk egy kisbabát, hogy mi is szeretnénk egyet. Eddig én úgy voltam vele, hogy nekem nem lesz gyereke...

Öhm…most vagyunk a barátommal fél évesek és néha ránk jön egy olyan érzés amikor meglátunk egy kisbabát, ho...

Öhm…most vagyunk a barátommal fél évesek és néha ránk jön egy olyan érzés amikor meglátunk egy kisbabát, hogy mi is szeretnénk egyet. Eddig én úgy voltam vele, hogy nekem nem lesz gyerekem, de amióta a barátommal vagyok egyre jobban szeretnék én is meg ő is, de még nagyon fiatalok vagyunk és ezek az érzések legalább 2 hétig tartanak. Ilyenkor mi csinálhatnánk, hogy ezek az érzések elmúljanak vagy ne is jöjjenek elő?? Köszönettel: Bubu

arrow Pici Bubu - több éve - Nevelés kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Andrea33

0 pont Jó Rossz Andrea33 - több éve

Az nem baj,hogy így éreztek,sőt nagyon is jó.
Ha van a családotokban,ismerősi körötökben kisbaba,akkor látogassátok sűrűbben,ha a baba már picit nagyobb,ajánljátok fel az anyukának-ha nyitott természetű-,hogy ha van valami hivatalos ügye,akkor arra az időre átvállaljátok a pici felügyeletét.
De fontos,hogy mire elkéritek a picit,addigra megszokjon titeket,szóval találkozzatok vele minél többet.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!