Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>Hogyan serkenthető a vérkeringés?</p>

Hogyan serkenthető a vérkeringés?

Hogyan serkenthető a vérkeringés?

arrow Kitti86 - több éve - Meditáció kategória -

Címkék: test, vérkeringés

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
sóti istván

0 pont Jó Rossz sóti istván - több éve

hallottál már valószinü a meleg és hidegviz tusolással váltakozva csak nemjutott eszedbe ezt gyakoróld naponta. az ellenkező nemmel tartott kapcsolat,mennél szorosszabb annál nagyobb az eredmény. egy pohár bor szintén erdménxt ad. nyáron strandolás szintén eredményez vérkeringés serkeztés, még eredményesebb a tengeri fürdözés. ne ábrándozz repülő utakon az csak arra jó hogy dcekedj vele és az utazás öszidejét csak csak felével csökkenti a gond és fáradság viszont sokkal sokkal nagyobb a busz utazás nehézségeitől. trmészetesen mindenhova nemutazhatsz busszal.

Kinga

+1 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A vérkeringés serkentésére akár mindennap ihatunk csipkebogyó- vagy zsurlóteát, ezek erősítik a kapillárisokat, azaz a hajszálereket. A rozmaringlevelek, a majoránna, a kakukkfű serkentik a vérkeringést. Keringési zavarok esetén tehetünk erdeifenyő tûleveleiből készült főzetet is a fürdővízbe. Kéz és láb felmelegítésére lábfürdőként frissen őrölt mustármagforrázatot használhatunk.

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

A vérkeringés könnyedén serkenthető egy testkefés fürdővel, a törölközővel történő erős dörzsölés segítségével.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!