Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

jager istvanné - 	<p>,,Ra,, sokizületi gyulladás.  betegségem van. valamilyen homeopátiás szerre lenne szükségem ami le lassitaná a folyamatot, még szeretnék dolgozni  !! Még kezdődő a betegség !</p>

,,Ra,, sokizületi gyulladás. betegségem van. valamilyen homeopátiás szerre lenne szükségem ami le lassitaná a fo...

,,Ra,, sokizületi gyulladás. betegségem van. valamilyen homeopátiás szerre lenne szükségem ami le lassitaná a folyamatot, még szeretnék dolgozni !! Még kezdődő a betegség !

arrow jager istvanné - több éve - Homeopátia kategória -

Címkék: .arthitisz, .sokizületi, gyulladás, reuma

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Badár Éva

0 pont Jó Rossz Badár Éva - több éve

Tisztelt Bolla Úr!
Keresem Önnel a kapcsolatot kulcscsont problémám kapcsán: 52 éves vagyok, 7 éve vettem először észre jobb vállamban gyulladásos problémát, sok orvos látott, de még nem mondták, hogy PCP-m lehet, mára már mindkét kulcscsontom deformálódott és rendszeresen gyulladt duzzanatok jelennek meg a csonton, keresem a megoldást, ha Önnek van erről elképzelése, kérem vegye fel velem a kapcsolatot.
Előre is köszönettel: Badár Éva (badar.eva@kotech.hu)

bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Örülök az akarat erejének,nem sokan tudják betartani az előirásokat. Még van egy nagyon fontos ,ami elengedhetetlen ezen betegség kapcsán. Ez pedig az ezüstkoloid. Sajnos a gyógyszertárban is árulják,és nagyon drágánn, Készüléket érdemes vásárolni. Ebben is tudok segiteni. Hivjon ,ha érdekli. Üdv Bolla Imre

jager istvanné

0 pont Jó Rossz jager istvanné - több éve

Tisztelt Bolla ur !! Köszönöm válaszát. Hust már ritkán eszek ,próbálolk kevés savas ételt fogyasztani,asványvizet is savmentest iszok, nem kávézok,és sok zöldséget,gyümölcsöt fogyasztok.Természetesen minden jó tanácsot szivesen fogadok és kipróbálok ,Jó tanácsait előre is köszönöm !!

bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Szia A homeopátia ,nem igazán segit ezen a problémádon. De van más megoldás. Először is teljesen elkell hagynod a hús ételeket. stb. Ha betudod vállalni az étrend,és az életmód változtatást, segitek,ha akarod.Még időben van ,remélem.Kellene hogy hol laksz. Várom válaszod.Bolla Imre népgyógyász. bollaimre55@gmail.com vagy :06 30 710 35 63

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!