Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

skami53 - 	<p>Nehezen kapok levegőt 2 napja.Előtte teljesen normális volt a légzésem.<br />
Érdekelne mi lehet az oka?</p>

Nehezen kapok levegőt 2 napja.Előtte teljesen normális volt a légzésem.
Érdekelne mi lehet az oka?

Nehezen kapok levegőt 2 napja.Előtte teljesen normális volt a légzésem.
Érdekelne mi lehet az oka?

arrow skami53 - több éve - Homeopátia kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

Légszomjat idézhet elő a különböző tüdőbetegségek,magas vérnyomás,szívbetegségek, nagyfokú vérveszteség vagy súlyos vérszegénység, súlyos anyagcsere elváltozás (coma diabetikum, coma hepaticum), a pajzsmirigy megnagyobbodása, pajzsmirigy túlműködés és veseelégtelenség is. Központi idegrendszeri elváltozások (gyulladás, daganat, koponyasérülés) is okozhatnak nehézlégzést. Nagyon ritkán lehet a hátterében kalcium- vagy magnéziumhiány is. Ha semmilyen szervi elváltozás nincs, akkor gondolni kell mindig valamilyen pszichés megterhelésre (félelem, feszültség, stressz, pánik, depresszió) is.Mindenkeppen forduljon orvoshoz a kivalto ok megkeresesehez.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!