Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Horváthné Táborosi Gabriella - 	<p>Gerincsérvre van-e alternatív gyógyítás,vagy természetgyógyász tud-e segíteni,hogy ne kelljen műteni?</p>

Gerincsérvre van-e alternatív gyógyítás,vagy természetgyógyász tud-e segíteni,hogy ne kelljen műteni?

Gerincsérvre van-e alternatív gyógyítás,vagy természetgyógyász tud-e segíteni,hogy ne kelljen műteni?

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
ARANYGYÖKÉR

0 pont Jó Rossz ARANYGYÖKÉR - több éve

Gerincsérvet jó eredménnyel autorakciós gerincágy segítségével kezelünk. E-mail: info@aranygyoker.hu
Aranygyökér Alternatív Gyógyközpont Budapest Belváros.
Szeretettel várjuk érdeklődését.

bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Űdvőzőllek. A gerinc sérv kényes dolog.Sok emberen segitettem már,hogy ne keljen műteni.Fontos a jo kemény ágy,káros főldsugárzásbol valo kifekvés,oliva olaj, mézes masszázs,stb Első kezelésnél már érzel javulást.Ha még nem késő keress meg.Ja és fontos a korod is űdv. bollaimre55@gmail.com

csepi08

0 pont Jó Rossz csepi08 - több éve

Ha a sérvesedés a gerincvelő irányába történt, mindenképpen orvos segítségét kell kérni, mert bénuláshoz vezethet. Ha ideggyököt, idegszálat érint,/ gerincvelővel ellentétes irány / a fájdalom, zsibbadásérzés masszázzsal csökkenthető. A nyaki gerinc sérvesedése esetén karba sugárzó fájdalom, zsibbadás érezhető, a lumbális / deréktáji / gerinc sérvesedésekor az alsó végtagokban tapasztalhatóak a fenti tünetek. Masszázzsal, irányított gerinctornával, esetleg infúziós kezeléssel a tünetek csökkenthetőek. A gerinc terhelése kerülendő!

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A sérv alternatív, otthoni módszerek segítségével rövid időn belül visszahúzódik. Ilyenkor hatásos a pihenés, a kemény fekhely alkalmazása, a párnákkal történő kitámasztás, a kímélő életmód és az egyénre szabott, otthon is végezhető gyógytorna.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!