Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>MI a vargha gyógymód?</p>

MI a vargha gyógymód?

MI a vargha gyógymód?

arrow Kitti86 - több éve - Gyógynövények kategória -

Címkék: gyógyítás, vargha-gyógymód

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A Vargha gyógymód a prof. Ioan Dorgo által 1970-ben elkezdett, a keleti és a nyugati gyógyító módszereket az általa bio-neuro-fiziológiának nevezett fogalom szintézisével kialakított eljárásból került kifejlesztésre.
A bio-neuro-fiziológia feltételezi, hogy a szervezet matrix-szerűen műkökik. Az élő szervezet egy komplex anatómiai és funkcionális rendszer, amelyet számos egyéb tényezőn kívül a mozgató rendszer, a vér- és nyirokkeringési rendszer, a kötőszöveti rendszer és a vegetatív (szimpatikus és paraszimpatikus) idegrendszer alkot.

Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

A varga-gyógymód alternatív: http://www.varghagyogymod.hu/

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!