Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

puma - 	<p>Sziasztok. A pici fiam kb. 10 percenként jár pisilni. Azt hallottam hogy ez lehet cukorbetegség egyik tünete. Kérdeztem tőle hogy nem-e fáj mikor pisil, de nem. Valami tipp? Kezdhetek aggódni?</p>

Sziasztok. A pici fiam kb. 10 percenként jár pisilni. Azt hallottam hogy ez lehet cukorbetegség egyik tünete. Kér...

Sziasztok. A pici fiam kb. 10 percenként jár pisilni. Azt hallottam hogy ez lehet cukorbetegség egyik tünete. Kérdeztem tőle hogy nem-e fáj mikor pisil, de nem. Valami tipp? Kezdhetek aggódni?

arrow puma - több éve - Gyermekbetegségek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Aprolek

0 pont Jó Rossz Aprolek - több éve

Kedves Puma!
Jól tudod, hogy a cukor betegség gyakori vizeléssel jár, de nem szabad megijedni. A pici fiad hány éves?Mennyi a súlya?Mennyit iszik(a sok sós és sok édes étel folyamatos szomjuságot okoz)?Mit iszik(sok tea vizelet hajtó hatású)?Volt e – van e – cukor beteg a családban?Fel fázhatott-e(nem mindig jár fájdalommal)? A kérdések megválaszolása mellett érdemes azért a körzeti orvos véleményét is kikérni, illetve labor vizsgálatot csináltatni, nem fáj és sok mindent tisztázhat.
Üdvözlettel

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!