Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

zacharedit - 	<p>Kislányom <span class=CHARGE szindrómás, mely látássérüléssel, hallásprobláémával, epilepsiával, szivfejlődési rendell. jár. Aki hallott erről, vagy tud sorstársról, várom jelentk..." title="zacharedit -

Kislányom CHARGE szindrómás, mely látássérüléssel, hallásprobláémával, epilepsiával, szivfejlődési rendell. jár. Aki hallott erről, vagy tud sorstársról, várom jelentk..." />

Kislányom CHARGE szindrómás, mely látássérüléssel, hallásprobláémával, epilepsiával, sz...

Kislányom CHARGE szindrómás, mely látássérüléssel, hallásprobláémával, epilepsiával, szivfejlődési rendell. jár. Aki hallott erről, vagy tud sorstársról, várom jelentkezését.

arrow zacharedit - több éve - Gyermekbetegségek kategória -

Címkék: charge, fül, látás, szindróma, szívprobéma

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!