Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

puma - 	<p>Először is köszönöm a választ! Most Augusztusba tölti az 5. évét. Igen nagyon sokat iszik. Általában szörpöt szoktam neki adni. nem eszik sós ételt, de édességet igen. minden nap :1 joghurt, 1 ...

Először is köszönöm a választ! Most Augusztusba tölti az 5. évét. Igen nagyon sokat iszik. Általában szörpöt szok...

Először is köszönöm a választ! Most Augusztusba tölti az 5. évét. Igen nagyon sokat iszik. Általában szörpöt szoktam neki adni. nem eszik sós ételt, de édességet igen. minden nap :1 joghurt, 1 tejszelet,és 1 csomag keksz. Azt mondja nem fáj neki a pisilés.

arrow puma - több éve - Gyermekbetegségek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bollaimre

0 pont Jó Rossz bollaimre - több éve

Feltétlen csökkentsd az édességet,főleg a szörpöket. Tiszta vizet itass vele, vagy gyógynövény boltban kapható igazi szörpöt. Bolla Imre népgyógyász,T.0036 30 710 3563

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!