Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

kozmairen6 - 	<p>Van egy 6 és fél éves kisfiam.Sajnos komplex meglassúbbodott fejlődést diagnosztizáltak nála.Baj van nála a magatartással ,a finom motoros mozgásokkal,idegrendszere éretlen.Azt szeretném megkér...

Van egy 6 és fél éves kisfiam.Sajnos komplex meglassúbbodott fejlődést diagnosztizáltak nála.Baj van nála a magat...

Van egy 6 és fél éves kisfiam.Sajnos komplex meglassúbbodott fejlődést diagnosztizáltak nála.Baj van nála a magatartással ,a finom motoros mozgásokkal,idegrendszere éretlen.Azt szeretném megkérdezni-mivel leírták,hogy ez tartós és súlyos- igénybe vehetném Vele 10 éves koráig a GYES-t?

arrow kozmairen6 - több éve - Gyermek egészség kategória -

Címkék: eszköz

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
puma

0 pont Jó Rossz puma - több éve

Sajnos ezt a MÁK dönti el hogy jár-e. A gyest ha nem is akkor van tartós beteg gyerekek után járó úgynevezett rendszeres segély. Be kell vinned mindenféle orvosi papírt meg zárójelentést. Ezt onnan tudom hogy a nővérem ugyanezt eljátszotta súlyosan szívbeteg kislányával. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!