Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

sztrazsovszki - 	<p>keteves kislanyom nem hjlado semmit enni  a reggeli tejen kivul mar mindent kiprobaltam de semmi nem hasznal ez a szoptatas utan kezdodott 6-honapos koraig szopot es ahogy telek az ido egyre ro...

keteves kislanyom nem hjlado semmit enni a reggeli tejen kivul mar mindent kiprobaltam de semmi nem hasznal ez a...

keteves kislanyom nem hjlado semmit enni a reggeli tejen kivul mar mindent kiprobaltam de semmi nem hasznal ez a szoptatas utan kezdodott 6-honapos koraig szopot es ahogy telek az ido egyre roszabb lehet valami vitaminnal ezen segiteni

arrow sztrazsovszki - több éve - Gyermek egészség kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gorcsike80

0 pont Jó Rossz gorcsike80 - több éve

A vitaminokal vigyáz mert elhízáshoz vezethet,inkáb fojamodjál cselhez.Probáld meg hogy a tejbe teszel gabonapelyhet,vagy főzél tejberizset külömféle gyümölcsel probáld ki.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!