Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Tmelcsi - 	<p>A családomban van egy 4 éves kisfiú, aki korához képest nagyon okos,értelmes szépen folyékonyan kerek mondatokban beszél,nagyon gazdag és hatalmas a szókincse.Az óvónő egy nap azt tanácsolta an...

A családomban van egy 4 éves kisfiú, aki korához képest nagyon okos,értelmes szépen folyékonyan kerek mondatokban...

A családomban van egy 4 éves kisfiú, aki korához képest nagyon okos,értelmes szépen folyékonyan kerek mondatokban beszél,nagyon gazdag és hatalmas a szókincse.Az óvónő egy nap azt tanácsolta anyukának keressen fel egy pszichologust gyermekével mert azt vették észre hogy nincs barátja nagyrészt egyedül játszik.A kérdésem az hogy ez mennyire normális vagy abnormális ez egy 4 éves fiúnál?

arrow Tmelcsi - több éve - Gyermek egészség kategória -

Címkék: barátok

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
connye31

0 pont Jó Rossz connye31 - több éve

Szia:) szerintem nincs abban semmi rossz ha egyenlőre magában játszik.az én fiam túl aktív és mindig mindenkivel játszani akart.az ovónők hajlamosak minden dologgal elküldeni vizsgálatokre és hidd el tapasztalat hogy nem kell csak ha Te is úgy érzed baj van.Az iskolában ez még jó is lesz,mert önállóan fog tanulni és barátjai biztosan lesznek.tudom ez nem mostani kérdés de csak most olvastam és jöttem fel az oldalra:) nem kell aggódni de kiváncsi lennék mi lett a döntésed :) üdvözlettel :connye31

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!