Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Berengária - 	<p>Ha 18-as testtömegindexhez 15-20 cm többlet van a derekamon, annak mi lehet az oka? Milyen mozgás vagy táplálkozás ajánlott ilyenkor? Egész kiskorom óta vagyok ilyen nagy hasú, gyenge csont- és...

Ha 18-as testtömegindexhez 15-20 cm többlet van a derekamon, annak mi lehet az oka? Milyen mozgás vagy táplálkozá...

Ha 18-as testtömegindexhez 15-20 cm többlet van a derekamon, annak mi lehet az oka? Milyen mozgás vagy táplálkozás ajánlott ilyenkor? Egész kiskorom óta vagyok ilyen nagy hasú, gyenge csont- és zsírkollekció, az életmódom ennek nem oka volt, inkább következménye lett (úgyis mindegy-alapon). Jár még valaki hasonló cipőben? Köszönöm előre is a válaszokat.

arrow Berengária - több éve - Fogyókúra kategória -

Címkék: fogyás, hízás, mozgás, táplálkozás, zsírégetés

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
cat86

0 pont Jó Rossz cat86 - több éve

amikor téged elképzellek akkor Béres Alexandra kislánykori képe úszik lelki szemeim elé, nagyon vékony végtagok kidudorodó hordó has. Nos őt ezek után a szülei tornázni vitték, én neked is ezt javaslom kezd el tornázni kazettára vagy menj el egy terembe ahol tudnak az edzők neked segíteni. az étkezésedre pedig figyelj oda a tested nem szemétégető és ha a későbbiekben még használni is akarod akkor javaslom a gyakori zöldség, gyümölcs kombinációt és lehetőleg került a műkaját. sok szerencsét és kitartást

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A has- és deréktáji “batyutól” sajnos elég nehéz megszabadulni, egyaránt oda kell figyelni az étkezésre, és a rendszeres testmozgásra. A testmozgáson belül gyakorolni kell a zsírégetést és az alakformáló gyakorlatokat is, hogy látványos eredményt érjünk el!
Zsírégetésnek kitűnő a futás, kerékpározás, gyaloglás, elliptikus tréner, stepper!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!