Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Angéla 76 - 	<p>Sziasztok!Én olvasgatom itt a kérdéseket hozzászólásokat,de sokan nincsenek tisztábba a fogyás szóval,mert akin pár kiló van…az nem is kiló!Tehát 3 éve sikerült leadnom 30 kg-t,de eltörte...

Sziasztok!Én olvasgatom itt a kérdéseket hozzászólásokat,de sokan nincsenek tisztábba a fogyás szóval,mert akin p...

Sziasztok!Én olvasgatom itt a kérdéseket hozzászólásokat,de sokan nincsenek tisztábba a fogyás szóval,mert akin pár kiló van…az nem is kiló!Tehát 3 éve sikerült leadnom 30 kg-t,de eltörtem a lábam és visszajött 40 a fél év alatt….egyszerűen nehezen tudom rávenni magam ismét a fogyásra…sokkal sokkal nehezebb,nehezen kapok levegőt,a szivem is néha kihagy a tulsúlyomtól,magas a vérnyomásom,nem megy most magamtól,fájnak a csontjaim is már,van két fiam és férjem akiknek szüksége van rám.Én abban kérném segitségeteket,hogy milyen alap tornával kezdjem?Az étrendemen is vátoztatnom kell….és ez sem megy magamtól!Aki tud nekem segiteni az kérem irjon,tudom nekem kell sajátmagamon segiteni,de az a gond,hogy mikor lefogytam akkor gyomorsérvet kaptam a sok koplalástól és ettől is félek nehogy kiujuljon vissza,valamint nem tudnék csak 5 percet tornázni,mert gyorsan kifáradok…....Egyedül nem megy!:(

arrow Angéla 76 - több éve - Fogyási tippek kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!