Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

amberonfire - 	<p>már leirtam de tökmindegy. :) mostis leirom. <span class=NAGYON FONTOS.. 162 vagy 160cm vagyokés 60kiló. RENGETEG!!!!! le akarok fogyni minél hamarabés m..." title="amberonfire -

már leirtam de tökmindegy. :) mostis leirom. NAGYON FONTOS.. 162 vagy 160cm vagyokés 60kiló. RENGETEG!!!!! le akarok fogyni minél hamarabés m..." />

már leirtam de tökmindegy. :) mostis leirom. NAGYON FONTOS.. ...

már leirtam de tökmindegy. :) mostis leirom. NAGYON FONTOS.. 162 vagy 160cm vagyokés 60kiló. RENGETEG!!!!! le akarok fogyni minél hamarabés minél töbet legaláb 10-15kilót. ... sokan csufolnak dagatdisznonak vagyiscsak egyember tökmmindegy. de amúgy elvileg nemlácik rajtam meg szépis vagyok elvileg mindegy. és és nagyon nagyon nagyon szeretnék lefogynmert az ideális testsúly kb 45-50kg. és annyira szar:S nagyon szeretnék. mondjatok tippeket h mi a leggyorsabbés leghatásosabb kérlek. elreis kösznöm!

arrow amberonfire - több éve - Fogyási tippek kategória -

Címkék: fogyás, fogyókúra

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Aprolek

0 pont Jó Rossz Aprolek - több éve

Kedves!!!
Nem a kilóiddal kéne foglalkozni, hanem azzal a személlyel aki annyira terrorizál lelkileg, hogy az ÖNBECSÜLÉSED is elveszett. A kapcsolatodat rendezd elöször és a testi problémáid is megoldódnak.
A fogyokúra nem megoldás, életmód beli változás, sok zöldség, gyümölcs és víz. Napi egyszeri főtt étel.
06209882488 hívj fel segítek, de neked is akarni kell.
Szakember és sorstárs:)

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!