Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Barni - 	<p>Jó estét kívánok !<br />
Sajnos 30 kg súlyfeleslegem van. többféle autoimmun betegségben szenvedek. Pl: sjögren syndróma ,RA, pajzsmirigy alul működés ,lisztérzékenység. Szigorú diétát tartok ,...

Jó estét kívánok !
Sajnos 30 kg súlyfeleslegem van. többféle autoimmun betegségben szenvedek. Pl: sjögren s...

Jó estét kívánok !
Sajnos 30 kg súlyfeleslegem van. többféle autoimmun betegségben szenvedek. Pl: sjögren syndróma ,RA, pajzsmirigy alul működés ,lisztérzékenység. Szigorú diétát tartok ,ha éppen a gerincsérvem engedi akkor mozgok is . Mindez nem elég ahhoz ,hogy meginduljon a fogyás:(Nagyon szépen köszönöm a segítséget

arrow Barni - több éve - Fogyási tippek kategória -

Címkék: -betegségben..., diéta

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!