Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

andi68 - 	<p>Néhány kisgyermekes anyukával elhatároztuk, hogy a gyerekeknek ovis tornát tartunk. A gyerekek még csak 4-5 évesek, nem igazán tudjuk vinni őket konkrét edzésekre (kivéve úszás, néptánc). A ter...

Néhány kisgyermekes anyukával elhatároztuk, hogy a gyerekeknek ovis tornát tartunk. A gyerekek még csak 4-5 évese...

Néhány kisgyermekes anyukával elhatároztuk, hogy a gyerekeknek ovis tornát tartunk. A gyerekek még csak 4-5 évesek, nem igazán tudjuk vinni őket konkrét edzésekre (kivéve úszás, néptánc). A terem megvan, a szülők is élsportolók voltak anno, viszont azt nem tudjuk, hogy az óvodás korosztálynak milyen speciális gyakorlatokat kell mutatni. Szeretném néhány gyakorlat pontos leírását kérni, amivel tudjuk a gyerekek készségeit fejleszteni. Előre is köszönöm.

arrow andi68 - több éve - Fitness kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!