Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

limestar - 	<p>Miben különbözik a power jóga a többi jógafajtától?</p>

Miben különbözik a power jóga a többi jógafajtától?

Miben különbözik a power jóga a többi jógafajtától?

arrow limestar - több éve - Fitness kategória -

Címkék: jóga, power-jóga, tüszőrepedés

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
mango

0 pont Jó Rossz mango - több éve

A power yoga alapja, hogy a különféle asanákat egymásra építve, illetve egymást követően végezzük ismétlésszám nélkül. Azaz nem ismételgetünk egy adott asanát, hanem miutan kitartottuk egyszer már lépünk is a következőre. Ezzel gyorsabb fejlődést lehet elérni, és fizikailag is nagyobb kihívás. A power jóga nem feltétlenül tartalmaz aerobic és egyéb elemeket, hagyományos jógagyakorlatokat is lehet “power módban” végezni.

coconut

0 pont Jó Rossz coconut - több éve

A power jóga a jóga egyik “amerikanizált”, atletizált változata. Izzasztó, nagy fizikai erőfeszítést igényel, éppel ezért kiváló eszköze az alakformálásnak. Tartalmaz aerobic, stretching-és légzőgyakorlatokat.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!