Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

andicska - 	<p>Megvoltam nagyon fazva. Kigyogultam 2 het alatt, de azota 3x visszaestem sorozatban. Szokott szurni a tudom korul. Lehet, hogy ez az uj virus (H1N1) volt?? Lazam nem volt egyszer sem.</p>

Megvoltam nagyon fazva. Kigyogultam 2 het alatt, de azota 3x visszaestem sorozatban. Szokott szurni a tudom korul...

Megvoltam nagyon fazva. Kigyogultam 2 het alatt, de azota 3x visszaestem sorozatban. Szokott szurni a tudom korul. Lehet, hogy ez az uj virus (H1N1) volt?? Lazam nem volt egyszer sem.

arrow andicska - több éve - Fertőzések kategória -

Címkék: kezelés

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
veres istvánné

0 pont Jó Rossz veres istvánné - több éve

szivpanaszaid nem voltak,?Gondolom halotál már az átsugárzásrol,egy ekg vizsgállat nem ártana.

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

El kellenne menni tüdőszűrésre, mert a rekeszizomtáji, hirtelen kialakuló, légzéssel összefüggő fájdalom spontán légmell (ptx), mellhártyagyulladás jele is lehet. Azonban a leírtak inkább funkcionális jellegűnek tűnnek, bár krónikus légcsőhurut is okozhatja az említett betegségek valamelyikét.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!