Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

zsuzsi08 - 	<p>Csecsemőkoromban e-coli fertőzés miatt kialakult agyhártyagyulladásom volt, ezenkívül máj-, és lép megnagyobbodás, és magas vérnyomás Jelenleg tünetmentes vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy ez...

Csecsemőkoromban e-coli fertőzés miatt kialakult agyhártyagyulladásom volt, ezenkívül máj-, és lép megnagyobbodás...

Csecsemőkoromban e-coli fertőzés miatt kialakult agyhártyagyulladásom volt, ezenkívül máj-, és lép megnagyobbodás, és magas vérnyomás Jelenleg tünetmentes vagyok. Szeretném megkérdezni, hogy ez a betegség később is jelentkezhet-e, vagy nem kell ettől tartanom?

arrow zsuzsi08 - több éve - Fertőzések kategória -

Címkék: agyhártyagyulladás

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!