Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

ivády borbála - 	<p>Nem tudom mi az oka ha túl sok a feledatom,dolgozom,enyhén remeg a fejem.Ha nyakkörzéseket csinálok,lecsökken.Voltam ideggyógyásznál ezzel a tünettel,de nem kaptam érdemi választ.Csak negatív m...

Nem tudom mi az oka ha túl sok a feledatom,dolgozom,enyhén remeg a fejem.Ha nyakkörzéseket csinálok,lecsökken.Vol...

Nem tudom mi az oka ha túl sok a feledatom,dolgozom,enyhén remeg a fejem.Ha nyakkörzéseket csinálok,lecsökken.Voltam ideggyógyásznál ezzel a tünettel,de nem kaptam érdemi választ.Csak negatív minden szervi ok kizárt!A fejem mégis remeg így a kommunikációban nagyon zavaró.

arrow ivády borbála - több éve - Egyéb test és lélek kategória -

Címkék: lelki, stressz

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
ivády borbála

0 pont Jó Rossz ivády borbála - több éve

Köszönöm a hozzászólást!A Parkinson kór,mondta az idegorvos nem fejremegéssel kezdődik,mert én is ezt a témát dobtam fel neki ,hanem kéz-láb.Kinevetett, azt mondta .nem!!A pszichiáter észre sem vette,mert ott is voltam, szüleim halálát nehezen tudtam feldolgozni stb.plussz egy-két családi problémát.De szerintem elmegyek kineziológushoz,mivel izom-teszt vizsgálattal stb.kiderülhet mi van a háttérben!Szerintetek jó ötlet?????

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A fejremegés, lehet úgynevezett esszenciális, amikor háttérben kimutatható ok nem igazolható. lehet egyéb betegség tünete is pl. Parkinson kór, pszichés betegségek.Érdemes lenne pszichiátert is felkeresnie, hogy az esetleg fennálló pszichiátriai okot kizárhassa.Sajnos sok esetben a panasz nem szüntethető meg, csak mérsékelhető.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!