Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

ivády borbála - 	<p>Hogyan akarja a <span class=MOYO értékessé tenni a munkáját,ha a regisztrált tagoknak nem ad kellő INFÓT feltett kérdéseikre??Hmmmm??
HOLMOYO értékessé tenni a munkáját,ha a regisztrált tagoknak nem ad kellő INFÓT feltett kérdéseikre??Hmmmm??
HOL

Hogyan akarja a MOYO értékessé tenni a munkáját,ha a regisztrált tagoknak nem ad kellő ...

Hogyan akarja a MOYO értékessé tenni a munkáját,ha a regisztrált tagoknak nem ad kellő INFÓT feltett kérdéseikre??Hmmmm??
HOL A VÁLASZ?KEDVES MOYO!!!!???

arrow ivády borbála - több éve - Egyéb test és lélek kategória -

Címkék: információk, moyo-tól

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
gyogytan

0 pont Jó Rossz gyogytan - több éve

Kedves ivády borbála!
Írtam már egy pár hozzászóláshoz, hogy nincs “valaki ezen a fórumon”, mi magunk vagyunk a “moyo”. Amikor beléptünk elolvastunk egy szöveget, amiből kiderül, hogy a belépett tagok egymásnak adnak felvilágosítást, tehát vagy kap az ember ilyet, vagy épp senki nem foglalkozik az ő általa felvetett témával, vagy a kérdésével.
A moyo munkája csak annyi, hogy biztosít egy felületet, egy ilyen egymást segítő és kisegítő közösségek. Persze sokan csak játékból néznek ide fel és rombolják ezt a közösséget, vagy üzleti fogást látnak benne és mindenkinek saját magukat ajánlgatják, ezért egy idő után minden jó érzésű ember elhagyja ezt a jó kis fórumot, pedig olyan sok a megválaszolásra váró beteg ember. :(

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!