Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

coconut - 	<p>Milyen mellékhatásai lehetnek a káposztaleves kúrának?</p>

Milyen mellékhatásai lehetnek a káposztaleves kúrának?

Milyen mellékhatásai lehetnek a káposztaleves kúrának?

arrow coconut - több éve - Egyéb fogyás kategória -

Címkék: diéta, fogyókúra, káposztaleves, mellékhatás

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
hun84

0 pont Jó Rossz hun84 - több éve

Hiánytünetek, fáradékonyság, elektrolitzavarok, fehérjevesztés, izomtömeg csökkenése, remegés, ájulás, vitaminhiány, mentális zavarok, ingerlékenység, fáradság, alvászavar, gyomor és hasfájás, immunrendszer gyengülése, bélflóra elváltozások, emésztési problémák, puffadás, bélgörcs, jódhiány – kb ennyi jutott eszembe 2 perc alatt, de biztosan sokat ki is hagytam.

veres istvánné

+1 pont Jó Rossz veres istvánné - több éve

A KÁPOSZTALEVES KURA SEMITSEM ÉR.hA ABBA HAGYOD,MÉGJOBBAN meghizhatcc

limestar

0 pont Jó Rossz limestar - több éve

A káposztaleves kúrának rengeteg mellékhatása lehet. Elsősorban az epére nincs jó hatással, hiszen csak káposztát, hagymát, fűszereket és némi zöldséget tartalmaz. Két hétig semmi mást nem enni semmi esetre sem egészséges. A vércukorszint a ritka evés miatt könnyen leeshet, ez vezethet ájuláshoz. Szintén az epeérzékenyek hányhatnak tőle. A puffadás a hagyma-és káposztaevés velejárója, a hasmenés pedig szinte elkönyvelhető. Említésre méltó mellékhatás az is, hogy többen egy életre megutálják a káposztát e kúra miatt.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!