Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

márta - 	<p>Közel 3 hónap alatt híztam 20 kilót,szeretném leadni de nemsikerül. <br />
Mit tegyek hogy letudjam adni.már lassan nem merek enni,mert amit megeszek az rajtam is marad,pedig nem eszem sokat.<b...

Közel 3 hónap alatt híztam 20 kilót,szeretném leadni de nemsikerül.
Mit tegyek hogy letudjam adni.már lass...

Közel 3 hónap alatt híztam 20 kilót,szeretném leadni de nemsikerül.
Mit tegyek hogy letudjam adni.már lassan nem merek enni,mert amit megeszek az rajtam is marad,pedig nem eszem sokat.
Hogy tudnám ezt leadni?

arrow márta - több éve - Egyéb fogyás kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
amberonfire

0 pont Jó Rossz amberonfire - több éve

nos :s 162 cm vagyok körülbelül, és 60kg. ez RENGETEG! muszáj lefogynom. azt mondta a védőnő, hogy a 158 cmereseknek kell 45-50kilóknak lenni. én 162 vagyok. de nekemis sok eza súly mivel a 170 cmeseknek kell 59 kilonak leniésén töbvagyok análés sokal keveseb centi. mi aza diétavagy fogyokura (leheth ugynaaz) amivel a legharamabb és legtartósabban le tudnák adni 10-15 kilót??? léci mondjátokmeg. köszönöm előre is, A LEGFONTOSABBB nagyon fontos nagyon nagyon nagyon mert mindenki csufolh jaj dagatdiszno .. amikor nemis vagyok dagatmármint hogy nem nagyon lácik csakpicit. de leakarok fogynimer a barátnüim közülénvagyoka legdagatabés nagyon idegesit. köszönömelöre is.

Oraveczné Zsuzsa

0 pont Jó Rossz Oraveczné Zsuzsa - több éve

Én saját tapasztalatomat tudom csak megosztani. Nagyon sokféle fogyókúrát kipróbáltam kisebb-nagyobb eredménnyel. Számomra a leghatásosabb a szénhidrát mentes diéta volt, de azért néha belefér egy kicsi bűnözés. Lassan, tehát nem tudtam produkálni hetente 1 kilót, de 4-5 hónap alatt lement 15 kg. De nem éreztem azt, hogy éhes vagyok, mert ha enni akartam akkor ettem egy almát, narancsot, vagy csináltam egy tál salátát, és máris az elcsábulás lehetőségét kipipáltam. Természetesen ha a családomnak mondjuk palacsintát sütöttem, akkor megettem belőle egy darabot, de többet nem. Nekem így sikerült.

csilla

0 pont Jó Rossz csilla - több éve

Ez egy hatékonyság felmérő program, csináld végig a tesztet, és kiderül, hogy mit kell tenned, ahhoz hogy elérd a célod, és mindenben segít! http://www.webstar.biz/?id=19A9-4D49-9324

sanya

0 pont Jó Rossz sanya - több éve

Még egy fontos adalék: képzeld el erősnek, egészségesnek magd, és lásd magad előtt milyen szeretnél lenni, és éld bele magad helyzetbe.

napsugar

0 pont Jó Rossz napsugar - több éve

Először is azt tudnám neked tanácsolni, hogy keresd fel háziorvosodat, aki majd megfelelő szakorvoshoz irányít. Mert lehet hogy a te esetedben, nem pusztán arról van szó, hogy zsíros ételeket eszel, vagy sok a szénhidrát bevitel, lehet hogy valamilyen más jellegű oka van, a hízásodnak. Ez azért fontos, mert ha valamilyen betegség, áll a háttérben, akkor hiába bármilyen diétázás, vagy koplalás, mert nem lesz semmi eredménye, ezért fontos egy alapos kivizsgálás, majd miután teljesen nyilvánvalóvá válik a hízás eredete, és ezt nem betegség jellegű, akkor célszerű egy szakember segítségét igénybe venni, mert így elkerülhető az esetleges, jo-jo efektus, ami nem más
mint fogyás, hízás, majd ismét fogyás, és hízás.
Tehát először is, a kivizsgálás legyen az első lépés!!
Jó egészséget kívánok!

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

Fogyokura:etrendje sok feherjet tartalmazzon,minimalis zsirt vagy olajat,illetve keves szenhidratot.(tesztafelek,pekaruk).Erdemes magas rost es viztartalmu eteleket valasztani.Zoldsegek gyumolcsok.Sportoljon!(futas,kerekparozas stb.)

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!