Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

dnetothagnes - 	<p>Két kislányom van és amióta nyáriszünet van híztam 4 kilót. Sajnos a koleszterinszintem is magasabb a normálnál:7,4. Szóval diétáznom is kellene, csak nem tudom hogyan kezdjem el. A gyerekeimne...

Két kislányom van és amióta nyáriszünet van híztam 4 kilót. Sajnos a koleszterinszintem is magasabb a normálnál:7...

Két kislányom van és amióta nyáriszünet van híztam 4 kilót. Sajnos a koleszterinszintem is magasabb a normálnál:7,4. Szóval diétáznom is kellene, csak nem tudom hogyan kezdjem el. A gyerekeimnek tej és tojás allergiájuk van, ezért a férjemmel mi sem eszünk ezekből készült élelmiszereket. Ha valaki tud valamiféle jó diétát kérem írjon!

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
bogu

0 pont Jó Rossz bogu - több éve

Van erre módszerem és készítményem:Elérhetőségeim:Email:bogumil2400@hdsnet.hu Tel:06 25 408-822
Mobil:06 20 2552253 weblapom. http://www.bogumil2400.eoldal.hu/

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!