Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

gypok - 	<p>Fehérje diéta alkalmával mit fogyaszthatok?</p>

Fehérje diéta alkalmával mit fogyaszthatok?

Fehérje diéta alkalmával mit fogyaszthatok?

arrow gypok - több éve - Egyéb fogyás kategória -

Címkék: diéta, egészség, táplálkozás

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
brigus84

0 pont Jó Rossz brigus84 - több éve

ENGEM IS NAGYON ÉRDEKELNE, HOGY MI AZ A FEHÉRJE DIÉTA. MINDENHOL MÁST ÍRNAK. MI LEHET AZ IGAZSÁG. DE ÉN MÁR NAGYON KEZDEK RÁJÖNNI ARRA,HOGY AZ A LEGJOBB HA NEM IS NAGYON ESZEL ÉS AKOR BIZTOS NEMZOL.LEGALÁBB IS ÉN ÍGY GONDOLOM

jezsa

0 pont Jó Rossz jezsa - több éve

A magasabb fehérje tartalmú ételek általában magas zsírtartalommal rendelkeznek, még ha nincs is látszólagos zsír, leginkább a szénhidrát és zsír variálódik kalória szempontból. Van egy úgy nevezett atkins diéta ahol bármilyen zsíros ételt engednek fogyasztani csak szénhidrátot nem, ez az étrend nem túl ajánlatos elég komoly problémákat okoz a későbbiekben. Az ember szénhidráton élő élőlény, csak a megfelelőt kell megadni a testnek, értem ezalatt, hogy nm finomított fehér cukrot, pékárút stb. hanem édes gyümölcsökből. Zöldségekben is kalória szempontból szénhidrátból van a legtöbb, bár igaz, hogy összegzésben nagyon alacsonyak kalóriában, ajánlom, hogy nézz utána: Dr. Douglas N Graham – 80/10/10

gypov

0 pont Jó Rossz gypov - több éve

A fehérje diéta lényege, hogy az elfogyasztott ételeknek sok fehérjét, mérsékelt mennyiségű olajat vagy zsírt (1-3 evőkanál), s kevés szénhidrátot kell tartalmaznia.
Az elsődleges cél a test szénhidrát raktárainak (izmok és a máj) kiürítése azáltal, hogy minimálisra, vagy közel nullára csökkentjük a szénhidrátfogyasztást. Ugyanakkor a magas rost- és víztartalmú zöldségek fogyasztása kívánatos.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!