Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

gypok - 	<p>A Norbi diéta miben hozott mást, mint a hagyományos fogyókúrák?</p>

A Norbi diéta miben hozott mást, mint a hagyományos fogyókúrák?

A Norbi diéta miben hozott mást, mint a hagyományos fogyókúrák?

arrow gypok - több éve - Egyéb fogyás kategória -

Címkék: diéta, egészséges-élet, fitness, fogyás

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
én

0 pont Jó Rossz én - több éve

Norbi bankszámláját jól megnövelte,esze eddig se sok volt,most meg még kevesebb.Utálom az egész bulvárcsaládot.
Fogyókúra lényege a lassú fogyás,megfelelő testmozgás,egészséges ételek.Figyelembe kell venni az öröklött sajátosságokat is.Nem lehet mindenki egyszálbél.Úgy gondolom agyban dől el minden,az embernek a józan ész határain belül kell fogyókúrázni,tornázni.A természetes életmód
szerint az ember mindenevő,ezért változatosan kell étkezni,mindenféle kiegészítők,vitaminok fogyasztása sokszor felesleges és káros is.

pezo

0 pont Jó Rossz pezo - több éve

Norbi pénztárcáját gazdagítja

fattime

0 pont Jó Rossz fattime - több éve

Nekem bevált Norbi diétája, fontos, hogy nem unalmas, szinte mindent lehet enni, csak a megfelelő alapanyagokból és módon kell elkészíteni. Sok receptet kipróbáltam már Norbi szakácskönyvéből, finomak, könnyűek. Én javaslom még, hogy az emésztés elősegítésére igyunk meg vagy tisztító teát, vagy Mira vizet, mivel a diéta alatt kevesebb szénhidrtot eszünk, ezért nehogy itt bukjon meg a dolog. (www.miraviz.hu oldalon olvashattok többet a vízről.)

gypov

0 pont Jó Rossz gypov - több éve

A Norbi diéta alapvetése, hogy a fogyókúrák csak a hízást segítik elő. A szervezet tartalékra kapcsol, gyenge az anyagcsere, és bármit eszünk, azonnal beépül. Alakunkat nyolcvan százalékban az étkezés határozza meg. Az edzéssel csak formálni tudjuk az eredményt és gyorsítani a hatást. Ez az étrend felgyorsítja az anyagcserét, s az emésztéshez is saját testzsírunkat használja el.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!