Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

aranka - 	<p>HÍZÓKÚRA—- 28-éves-hízni szeretne egy kicsit-  nincs étvágya-étrendkíegészítőtt is próbált már,hátha megjön az étvágya és többet bír enne de nem jött be,.Mit tudnak mi a teendő??</p>

HÍZÓKÚRA—- 28-éves-hízni szeretne egy kicsit- nincs étvágya-étrendkíegészítőtt is próbált már,hátha megjön...

HÍZÓKÚRA—- 28-éves-hízni szeretne egy kicsit- nincs étvágya-étrendkíegészítőtt is próbált már,hátha megjön az étvágya és többet bír enne de nem jött be,.Mit tudnak mi a teendő??

arrow aranka - több éve - Egyéb étkezés kategória -

Címkék: egészséges-étel, életmod-, normáls, súly, suly, test

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
domján istván

0 pont Jó Rossz domján istván - több éve

Fontos a rendszeres táplálkozás. Reggeli ebéd,vacsora.Szénhidrát,kalóriadus ételek..vannak gyógyteák keverékei csalán cickafark körömvirág,egyenlő arányban összekavarni .Naponta kortyonként 2-3 csészével meginni. Kb 3-4 nap mulva jön meg a hatása.

veres istvánné

0 pont Jó Rossz veres istvánné - több éve

PERITOL SZIRUP GYEREKEKNÉL IS AJÁNLOTT DE FELNŐTEKNEK IS BEVÁT Atizedik nap után van hatása gyenge nyugtatot is tartalmaz. Kiprobált modszer csak ájánlani tudom,én is szedtem és az únokáim is sikerrel!!

sóti istván

0 pont Jó Rossz sóti istván - több éve

keveset irsz magadról, szokásaidról, gondolom fizikailag keveset dolgozól tele iszod magad külömböző szénsavas üditőkkel, festett folyadékokkal amelyekkelideges leszel, összehuzódik a gyomrod, élj nyugo9dt életet, készitsd magadnak azt az ételt amit kivánsz,igyál tiszta vizet és estleg kevés bórt, nesósd tul az ételt, sétálj,

BAUGE

0 pont Jó Rossz BAUGE - több éve

Olyan dolgokat egyél, amiket szeretsz, lehet az csoki, sutemény vagy egyéb, egyél citromot és savanyu kaposztat, azok savat csinalnak és éhség érzetet adnak.
Lehet, hogy tul strapalt vagy, akkor sokat kellene pihenni, ha van idod, akkor sziesztazz!

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A B vitamin komplex,B12 vitamin etvagynovelonek is hasznalatos.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!