Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

gypok - 	<p>Rengeteg a szemüveg akció mostanában. Nem megtévesztőek ezek az akciós ajánlatok?</p>

Rengeteg a szemüveg akció mostanában. Nem megtévesztőek ezek az akciós ajánlatok?

Rengeteg a szemüveg akció mostanában. Nem megtévesztőek ezek az akciós ajánlatok?

arrow gypok - több éve - Egyéb egészséges élet kategória -

Címkék: akció, egészség, szemüveg

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
annan

0 pont Jó Rossz annan - több éve

Valóban célszerű tájékozódni, mielőtt beleugrunk valamibe, amit később megbánunk. Ellenpéldának szeretném bemutatni a www.annaoptika.hu/akcio.html oldalt, ahol valóban 9.900 Ft-ért komplett szemüveget lehet kapni, apróbetűs beugratás nélkül.

gypov

0 pont Jó Rossz gypov - több éve

A szemüveg akció nem újkeletű dolog, csak mostanság egy kicsit jobban oda kell figyelnie a vásárlónak, mert könnyen megtévesztés áldozata lehet. Az egyik legutóbbi akció például azt hirdette, hogy “Minden vásárló annyi százalék kedvezményt kap a szemüvegkeret árából, ahány éves!”. Alapjaiban véve ez igaz is volt, csak a reklámokból igazából nem derült ki, hogy a tájékoztatás nem teljeskörű, ugyanis az akció csak vékonyított műanyag lencsével megrendelt komplett szemüveg esetében élt.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!