Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

beepee - 	<p>Üdvözlöm<br />
3 hónapja a bal bokámba szalagszakadás történt. Nekem minden ismerősöm azt mondja, hogy ezt a sérülést azonnal műteni kell. Az orvos a boka felvételek kielemzése után egy fekvőgi...

Üdvözlöm
3 hónapja a bal bokámba szalagszakadás történt. Nekem minden ismerősöm azt mondja, hogy ezt a sérü...

Üdvözlöm
3 hónapja a bal bokámba szalagszakadás történt. Nekem minden ismerősöm azt mondja, hogy ezt a sérülést azonnal műteni kell. Az orvos a boka felvételek kielemzése után egy fekvőgipszet rakatott fel és utána 6 hétig volt bokarögzítővel rögzítve. Kérdésem az lenne, hogy valójában jól járt-e el az orvos, vagy műteni kellett volna?
Válaszát előre is köszönöm.

arrow beepee - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!