Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

editke - 	<p>Tisztelt doktor/doktornő!</p>

	<p>Szeretném megtudni, hogy mit jelentenek az alábbi laboreredmények (csak a megcsillagozott értékeket adtam meg): – RBC: 4,3     T/l   4,6-6,2 – PLT...

Tisztelt doktor/doktornő!

Szeretném megtudni, hogy mit jelentenek az alábbi laboreredmények (csak a megc...

Tisztelt doktor/doktornő!

Szeretném megtudni, hogy mit jelentenek az alábbi laboreredmények (csak a megcsillagozott értékeket adtam meg): – RBC: 4,3 T/l 4,6-6,2 – PLT: 128 G/l 150-450 – MONO: 2,8 % 3,4-9 – GPT: 72 U/l

arrow editke - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!