Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Gál Andrásné - 	<p>Tisztelt doktor …Polycythaemia vera betegséget állapítottak meg.aspirin protectet szedek másnaponta egy tablattát.elég gyakran vérlebocsájtára kelett menni.Ezt már nem akarom hogy szurkál...

Tisztelt doktor …Polycythaemia vera betegséget állapítottak meg.aspirin protectet szedek másnaponta egy tab...

Tisztelt doktor …Polycythaemia vera betegséget állapítottak meg.aspirin protectet szedek másnaponta egy tablattát.elég gyakran vérlebocsájtára kelett menni.Ezt már nem akarom hogy szurkáljanak.Van e más gyógymód? meddig szedhetem az aspirint,ár e?

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Gál Andrásné

0 pont Jó Rossz Gál Andrásné - több éve

Szeretnem tudni hol találom meg a válasz akérdésemre

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!