Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Kitti86 - 	<p>Tényleg jó a supradyn?</p>

Tényleg jó a supradyn?

Tényleg jó a supradyn?

arrow Kitti86 - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Címkék: supradyn, test

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kitti56

0 pont Jó Rossz Kitti56 - több éve

a supradyn alapvetően minden tartalmaz, amire egy felnőtt szervezetnek szüksége lehet, azonban én hacsak nincs valamiért az immunrendszer legyengülve inkább a vegyes, egészséges étrendet javaslom.

Kinga

0 pont Jó Rossz Kinga - több éve

A Supradyn hatóanyagként arányos mennyiségben tartalmazza az összes fontos vitamint (kivéve a K-vitamint), szükséges ásványi anyagot és nyomelemet.
A vitaminok olyan létfontosságú anyagok, amelyek a táplálékkal kerülnek be a szervezetbe. Az ásványi anyagok nélkülözhetetlenek az anyagcserében és a növekedésében, valamint a szervezet regenerációjához (például a csontok, vér stb).
A nyomelemek pedig olyan létfontosságú anyagok, amelyekre a szervezetnek csak parányi mennyiségben van szüksége, de a napi táplálkozással nem mindig kerülnek be megfelelő mennyiségben a szervezetbe.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Csak szöveg engedélyezett. A szerkesztőben használhatod a Textile-t. Például a *szöveg* félkövér szót eredményez.

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!