Tegyél fel új kérdést
vagy Lépj be

A szolgáltatás teljesen ingyenes.

Eta - 	<p>Sziasztok! Kérdésem egy szem betegséggel kapcsolatos, 1993-óta glaukoma más néven zöld hályog  sokat romlik a szemem ,de a munkahelyemen ezt nem tolerálják ,és már nem merem mondani,hogy nem tu...

Sziasztok! Kérdésem egy szem betegséggel kapcsolatos, 1993-óta glaukoma más néven zöld hályog sokat romlik a sze...

Sziasztok! Kérdésem egy szem betegséggel kapcsolatos, 1993-óta glaukoma más néven zöld hályog sokat romlik a szemem ,de a munkahelyemen ezt nem tolerálják ,és már nem merem mondani,hogy nem tudom elvégezni mert nem látok jól ebben a világban csak az számít aki mindent bír ,ha tudna valaki olyan módot ami segít ebben nekem nagyon hálás lennék ,bármilyen tanács jól jön csak azt ne,hogy keresek másik munkahelyet ,mert azt sajnos nem tuduk mivel nincs ! Köszönettel .

arrow Eta - több éve - Egyéb betegségek és gyógyítás kategória -

Címkék: szemproblémák

Most ingyen tehetsz fel kérdéseket pénzügyekkel, hitellel, adózással, befektetéssel, ingatlannal kapcsolatban. Kérjük regisztrálj és kérdezz, mert most egy Ipod-ot is nyerhetsz és ingyen letöltheted a "25 pénzügyi alapszabály válság idejére" c. tanulmányt. Felteszek egy kérdést!
Kinga

+1 pont Jó Rossz Kinga - több éve

Érdemes figyelmet fordítani a kellő mennyiségű telítetlen zsírsav, antioxidáns és más, a szem egészségéhez fontos tápanyag bevitelére. Ezek közé tartoznak a C-, E- és A-vitamin, a cink, szelén, króm, lutein és zeaxantin. A cukor és a telített zsírsavak fogyasztásának mérséklése szintén jótékony hatású. Glaukómás betegeknek érdemes a napi szükséges folyadékmennyiséget több kisebb adagban elfogyasztani. A rendszeres testmozgás csakúgy, mint a dohányzás kerülése jó hatással van az érrendszerre, ezért csökkenti a szem további károsodásának kockázatát.

Még nincs meg a jó válasz, de szükséged lenne rá?

Kérjük iratkozz fel az email értesítőre, mert így azonnal megtudod, ha valaki megválaszolja a kérdést. (Bármikor leiratkozhatsz.)

E-mail címed:

Hirdetés
A Moyo.hu oldalain olvasható információk, adatok és szolgáltatások nem helyettesíthetik szakemberek véleményét, ezért minden esetben forduljon szakorvoshoz!
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!